Film i TV

PRVO OGLAŠAVANJE S FILIPOVE STRANE: “OVO JE KATASTROFA” – Bivša Filipova ulazi u Zadrugu, BIT ĆE VESELO

Car često pominje Šebeza, a mnoge je začudilo to što Stefan nije došao kao podrška u studiju kad je Filip bio nominovan.

Dalila i Filip Car - Screenshot

Stefan Šebez, učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, bio je i ostao jedan od najbližih prijatelja Filipa Cara koje je upoznao u Bijeloj kući, a njih dvojica su nastavili da se druže i nakon završetka “Zadruge 4”. Car često pominje Šebeza, a mnoge je začudilo to što Stefan nije došao kao podrška u studiju kad je Filip bio nominovan, prenosi Novi.

Kako je Filipov odnos sa Dalilom Dragojević glavna tema u “Zadruzi 5”, i jedna od glavnih tema u regionu, sve je zanimalo šta Stefan ima da kaže na ovo, pa se on sada i oglasio.

– Sve što se dešava je katastrofa. Cijeli taj odnos i njeno ponašanje. Dalila mu nije trebala nikako – poručio je kratko Stefan.

Maja Marinković će postati zvanična takmičarka pete sezone ove subote, a Stefan misli da će ovo mnogo uticati na Dalilin i Carev odnos.

– Biće im veselo kad uđe Maja Marinković – istakao je Šebez, ali nije želio da kaže da li je u kontaktu sa Filipovom porodicom, koja se i dalje ne oglašava javno ovim povodom:

– Ne bih ostalo ništa više komentarisao – poručio je Šebez za “Pink.rs”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh