Film i TV

DOK SU SE DALILA I FILIP SVAĐALI, DEJAN USKOČIO U KREVET OVE ZADRUGARKE: Ljubav se rađa, sve su prisniji

Zadruga - Screenshot

Nakon što je sinoć u “Zadruzi” završio razgovor sa Tarom Simov, Dejan Dragojević se prebacio u krevet kod Marijane Zonjić. Oni su iskoristili ovo jutro i ovu priliku, kako bi vodili dug razgovor.

Tom prilikom, Dejan je zagrlio Marijanu, a ona je njega češkala po glavi, pa su se, pre nego što je otišao da spava, uhvatili za ruke, što nisu uspjeli da sakriju od kamera. Po svemu sudeći, Marijana i Dejan su sve bliži i bliži, a kako će se na dalje odvijati odnos između ova dva zadrugara, ostaje nam da ispratimo, piše Srbija danas.

Za to vrijeme, Dejanova i dalje zakonita supruga, Dalila Dragojević, bila je u žestokoj svađi sa ljubavnikom Filipom Carem.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh