Film i TV

Evo šta sve piše u UGOVORU Dalile i PRODUKCIJE: Evo koji posao su joj obećali, A TEK DA ČUJETE HONORAR! SAD JE SVE JASNO

Dalila Dragojević odlučila je da dobro naplati prevaru i raspad braka sa Dejanom Dragojevićem, zbog čega traži da bude adekvatno nagrađena.

Dalila Dragojević - Screenshot

Rijaliti učesnica je od produkcije zahtjevala izmjenu nekih tački ugovora, što podrazumijeva više novca. Kako pišu domaći mediji Dragojevićka traži 150.000 eura ili stan u Beogradu.

Ova fatalna djevojka iz Bosne smatra da je za svega nekoliko mjeseci od početka emitovanja “Zadruge 5” toliko doprinijela šouu i podigla gledanost da treba da joj se dodatno plati. Kada je shvatila da će je afera sa Filipom Carem koštati braka, te da je trenutno najomraženija rijaliti učesnica u Srbiji i regionu, odlučila je da sebi podigne cijenu.

Poznato je da je još uvijek zakonita gospođa Dragojević dosad uzimala 1.500 evra nedjeljno, što je značilo da bi, ukoliko ostane do kraja, od učešća u rijalitiju zaradila 60.000 eura. Međutim, u razgovoru sa čelnicima, ona je iznijela svoje viđenje celokupne situacije, naglasivši šta je sve rizikovala i izgubila, te da je svjesna šta je tek čeka kada izađe u spoljni svijet. Zbog toga je imala nove uslove kako bi nastavila da diže gledanost i iznosi svoj prljav veš u javnosti. Navodno, ona je od njih zahtjevala da joj se povisi honorar na čak 150.000 evra, uz uslov da se prva polovina odmah uplati na račun. Eventualno, Dalila je rekla da je spremna i na kompromis – da dobije stan u Beogradu u toj vrijednosti. Naravno, uslov je i da, ukoliko odnese pobjedu u rijalitiju, to bude dodatni novac, nezavisno od honorara ili stana.

U prilog ovim saznanjima govori i činjenica da je gospođa Dragojević nedavno spominjala zadrugarima da joj je želja da se nastani u Beogradu, te da joj je dosadilo da živi u Republici Srpskoj, u mejstu Šepak, gde su ona i Dejan sagradili kuću. Ona je izjavila da je rođena za metropolu, a ne za varošicu, što su prvo primijetili i komentarisali korisnici društvenih mreža

Međutim, sagovornik govori i to da je još pred ulazak u rijaliti starleta od produkcije tražila i posao voditeljke. Sada je pokušala da učvrsti svoju poziciju i da i tu tačku uvrsti u svoj ugovor. I ovu informaciju potkrepljuju dokazi. Naime, prije nekoliko nedjelja Dalila se tokom druženja sa cimerima izlanula i rekla kako je čeka posao po izlasku iz veleljepnog zdanja u Šimanovcima. Tada je otkrila da će poslije rijalitija imati blistavu karijeru voditeljke na ružičastoj televiziji, ali su je zadrugari zadirkivali i rekli da bi morala da mnogo poradi na dikciji i da za početak nauči da se pravilno izražava.

– Čini se da produkciji njen zahtjev koji se tiče honorara nije previše, pa su ga uzeli u razmatranje i dogovaraju se o detaljima. Poznato je da čelnici znaju da nagrade svakoga ko se trudi, a kako je Dalila doprinela da “Zadruga” bude najgledaniji program u regionu, te da je zaista rizikovala mnogo toga, spremni su da je nagrade na pravi način, završava sagovornik, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh