Film i TV

Čime se bave djeca Angeline i Brada? Po jednoj stvari potpuno se razlikuju od ostale djece današnjice

Šestero djece bivšeg para Jolie – Pitt danas su odrasli ljudi. Svatko od njih imao je slobodu odabira načina života kojeg žele živjeti i to od malih nogu

Angelina Jolie i Brad Pitt s djecom - Twitter

Godinama su slovili za jedan od najskladnijih i najljepših holivudskih parova. Vjerovalo se da njihova ljubav neće prestati nikada, no Angelina Jolie i Brad Pitt nisu izdržali. Prije tri godine odlučili su se razvesti, znajući da će u jednom trenutku morati dijeliti skrbništvo nad šestero djece – 20-godišnjim Maddoxom, 18-godišnjim Paxom, 17-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Shiloh i 13-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom.

Angelina je još prije braka s Bradom posvojila Maddoxa i Zaharu, a potom im je Pitt postao zakonski skrbnik kada se par vjenčao. Nitko od njihovo šestero djece nema profile na društvenim mrežama, što je danas gotovo nezamislivo u razvijenom svijetu, njihovi se životu čuvaju daleko od očiju javnosti, a može ih se vidjeti tek u rijetkim prilikama u pratnji majke.

Vide li se djeca s ocem Bradom, nije poznato. Međutim, mnogi strani mediji navode kako Brad nije u dobrim odnosima s djecom, a posebice ne s najstarijim sinom Maddoxom koji se odrekao njegovog prezimena na sudu i odlučio uzeti majčino. Svemu je prethodila svađa u avionu u kojoj je, navodno, pijani Brad urlao na Maddoxa, što je i prelilo čašu kod Angeline i koja je zbog toga odlučila razvesti se.

Maddox Chivan Jolie-Pitt, kako mu je glasilo puno ime i prezime, rođen je 2001. godine u Kambodži. Angelina ga je posvojila kada je imao sedam mjeseci, a danas Maddox studira na Sveučilištu u Južnoj Koreji. “Odlazi danas, to je taj dan… Nastojat ću ne plakati”, izjavila je Angelina pred Maddoxovom profesoricom iz srednje škole.

Drugi najstariji sin bračnog para, Pax Thien Jolie-Pitt, rođen je 2003. godine u Vijetnamu pod imenom Pham Quang Sang, no Angelina je odlučila preimenovati ga u Pax Thien, što u prijevodu znači ‘smirujuće nebo’. Par ga je posvojio prije 13 godina, a u sudskom raspletu između Jolie i Pitta, i Pax je odlučio stati na stranu Maddoxa i svjedočiti protiv oca. Čak je prošle godine odbio posjetiti ga za vrijeme božićnih praznika. Pax se otisnuo u glumačke vode i snimio film ‘First They Killed My Father’ kojeg je režirala Angelina Jolie.

Zahara Marley Jolie-Pitt rođena je u Etiopiji 2005. godine. Djevojčica, kojoj su Brad i Angelina drugo ime dali kako bi odali počast Bobu Marleyju, izrasla je u prelijepu djevojku koja s majkom u posljednje vrijeme obilazi svečanosti i sudjeluje na premijerama. piše rtl

“Ona je jedna od ljudi koji se smiju cijelim tijelom. Potpuno otvoreno i iskreno”, ispričala je Jolie za Hello! magazin o kćeri koja ju i dalje inspirira da radi na humanitarnim poljima i pomaže siromašnima.

Zahara je krenula stopama svojih roditelja. Posudila je svoj glas za ulogu Meng Meng u filmu ‘Kung Fu Panda 3’, a zajedno s bratom Paxom glumila je u hitu ‘Maleficent’, u kojem je Angelina igrala glavnu ulogu.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt prvo je biološko dijete Angeline i Brada, rođeno 2006. godine. Premda je odrasla u SAD-u, Shiloh je zapravo rođena u Namibiji. Ta 15-godišnjakinja još je kao dijete pokazivala da je drugačija. Odijevala se kao dečkić, nosila hoodice, tenisice i široku odjeću, a roditelji su je objeručke podržavali u njezinim izborima. “Drago mi je da je pronašla pravu sebe. Toliko holivudske djece pati od depresije jer žele biti drugačiji, a ne znaju kako to objasniti roditeljima”, izjavila je Jolie jednom prilikom.

Do danas su se stvari ipak promijenile i Shiloh u posljednje vrijeme sve češće viđamo u haljinama, u kojima blista i pokazuje kako je savršen miks svojih roditelja.

Knox Léon i Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, blizanci su koje je Angelina rodila 2008. godine. Premda dvojajčani, Knox i Vivienne nevjerojatno sliče, i što su stariji, sve više poprimaju fizički izgled slavne majke i oca. U državnu školu nikad nisu išli, već je Angelina učila s njima kod kuće. Navodno im izvrsno idu matematika, strani jezici i sport. I Vivienne, baš kao i Shiloh, voli se rodno neutralno odijevati, a strašno je povezana s majkom od koje se donedavno nije odvajala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh