Film i TV

DALILA DRAGOJEVIĆ PONOVO NAPUŠTA RIJALITI, SRUŠIO JOJ SE ŽIVOT NAKON DEJANOVE ODLUKE: Tražila razgovor sa produkcijom, EVO ZAŠTO

Dalila Dragojević - Screenshot

Nakon što joj je Dejan vratio burmu, Dalila Dragojević je najprije poželjela da promeni krevet, a kako nije uspjela u tome, jer ni jedan nije bio slobodan, riješila je traćži razgovor sa produkcijom.

Zadrugarka se povjerila Sandri Rešić i Jovani Tomić Matoroj da je tražila razgovor sa produkcijom.

– Otišla sam u onaj novi dio i onda mi je prišlo obezbjeđenje. rekla sam im da neću da pravim skandale i probleme, nego da samo želim razgovor sa produkcijom, pa da im prenesu to – rekla je Dalila.

– Šta ćeš sad, opet da bežiš? Nemoj to da radiš, smiri se – posavjetovala ju je Matora.

– Neću da bježim, samo hoću razgovor. Raspada mi se život u rijalitiju – rekla je Dalila.

O čemu su još pričali, pogledajte u nastavku, prenosi Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh