Film i TV

“MORAT ĆEMO DA SE OBRATIMO POLICIJI, IMAMO PROBLEM” – Maja i Taki otkrili NAJVEĆI PROBLEM PRED ULAZAK U ZADRUGU!

Bivša učesnica rijalitija Maja Marinković i njen otac Radomir Taki Marinković u žiži su medijskog interesovanja već neko vrijeme…

Maja i Taki - Screenshot

Bivša učesnica rijalitija Maja Marinković i njen otac Radomir Taki Marinković u žiži su medijskog interesovanja već neko vrijeme, a danas se pojavila informacija da je Taki hospitalizovan, nakon čega se on oglasio i otkrio da je sve u najboljem redu, te da se ne nalazi u bolnici.

Pored toga javnost je šokirala informacija da je Maja navodno doživjela nervni slom, što je ona, takođe, demantovala.

Kako su sada Maja i Taki otkrili, oni su već neko vrijeme u ozbiljnom problemu zbog nekadašnjeg fana koji im vrlo često priređuje neprijatnosti, kao i da će cijeli slučaj prijaviti nadležnim organima, ukoliko se to nastavi.

Imamo problem sa jednom osobom koja je nekada bila naš fan, a sada nas ne podnosi i izmišlja svakakve gluposti o nama. Između ostalog, ta osoba je sebi dala za pravo i da izmisli tu vijest o našem zdravstvenom stanju i tome kako smo mi po bolnicama, kako doživljavamo nervne slomove i slično… Ma to je užas jedan, šta reći… Ako se ovo nastavi, i ako ta osoba i dalje bude podmetala svakakve priče o nama, moraćemo da se obratimo policiji, ovo prevazilazi sve moguće granice – otkrili su Maja i Taki u zajedničkoj izjavi, prenosi Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh