Estrada

KARLEUŠA OBJAVILA SLIKE SA ROĐENDANSKE PROSLAVE, čekajte da vidite šta je obukla: Maksimalno sređena završila u bazenu

Pop zvijezda Jelena Karleuša juče je, u utorak 17. avgusta, napunila 43 godine, a ovoga puta izostala je glamurozna proslava na koje smo svi navikli.

Jelena Karleuša - Instagram

Jelena je rođendan proslavila u krugu najbližih, daleko od očiju javnosti, ali uprkos tome savršen stajling nije izostao.

Jelena je na sebi imala kupaći kostim koji je istakao njene obline, preko kog je nosila ogrtač, u njenoj omiljenoj, svijetlo plavoj boji, sa puno detalja od tila.

Karleuša je pozirala u dvorištu nove porodične vile na Dedinju, a u jednom trenutku je, sa sve rođendanskim stajlingom, završila u bazenu.

– Ovako sam izgledala za 43 rođendan. Hvala svima za čestitke i najljepše želje! Idemo dalje u velikom stilu! Ni manje ni više! Volim vas! – napisala je Jelena.

– Nisam pravila ove godine rodjendanski parti, bila sam u najužem krugu porodice i prijatelja, odmarala sam i punila baterije za Music Week koji je pred nama! Spremite se da grmi planeta! – dodala je pjevačica.

“Riba i po”, “Kakva mačka”, “Zna se ko je najbolja riba na estradi”, “Godine prolaze, a ti izgledaš sve bolje i bolje”, “Bomba si!”, “Predivna”, “Žena koja nema konkurenciju”, “Izgledaš kao boginja”, “Prelijepa i prezgodna”, “Planeta grmi od tvog izdanja u bazenu”, neki su od komentara, prenosi “Telegraf.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh