Film i TV

SMUČILO JOJ SE SVE! Marija Kulić BRUTALNO ISPROZIVALA: Miljanu jer Željko nije sa njom – ŠOKIRALA ljude

Uvijek direktna.

Marija Kulić - Screenshot

Marija Kulić, rijaliti učesnica i majka Miljane Kulić, odlučila je da vreli avgust provede na odmoru po Srbiji, kako bi napunila baterije za predstojeći nastavak borbe protiv raka. Na ljetovanje je povela i svog unuka Željka od koga se ne odvaja. Prvo su bili na Zlatiboru, a sada su u Vrnjačkoj Banji. Sa svojim pratiocima na Instagramu redovno dijeli kako se provodi, ali i odgovara na pitanja svojih fanova, prenosi “Srbija Danas“.

Ono što mnoge fanove zanima jeste zašto mali Željko nije više sa svom majkom Miljanom s obzirom da je deset mjeseci bila odvojena od njega jer je živjela na imanju u Šimanovcima gdje je snimala četvrtu sezonu “Zadruge”.

Na pitanje anonimne gospođe gdje se nalazi Željkova mama, Marija je sve nasmijala komentarom koji je morate priznati veoma originalan.

u p. m – napisala je Marija na svom Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh