Film i TV

OGLASILA SE KĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA: Evo kako je reagovala na optužbe Danijele Štajnfeld na račun njenog oca, KRATKO ODGOVORILA

Ana Lečić, kćerka glumca Branislava Lečića kojeg je Danijela Štajnfeld optužila za si.ovanje, javila se na telefon novinarima.

Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - screenshot

Na pitanje kako je i kako komentariše navode, kratko je odgovorila.

– Glupo pitanje s obzirom na vijesti. Na fakultetu sam, na predavanju, ne mogu da dajem nikakve izjave sad – kazala je Ana ljubazno za Telegraf.

Podsjetimo, nakon što je objavljena informacija da je Danijela na saslušanju navela njegovo ime i optužila ga za navodno napastvovanje. Branislav je rekao:

– Ne mogu da imam komentar bez dokaza da je ona to zaista rekla, dok ne dobijem iz Tužilaštva poziv, crno na bijelo.

Glumica Danijela Štajnfeld prije nekoliko dana pojavila se u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz.

U prisustvu svog advokata rekla je kako ju je navodno silovao glumac Branislav Lečić, navodeći da se to dogodilo prije nekoliko godina, dok je sa njim radila na jednom projektu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh