Film i TV

Ovo je sestra Paule Hublin, objavljena slika i svi gledaju u nevjerici: Prirodna ljepotica, ne liči na zadrugarku

Paula Hublin jedna je od najistaknutijih učesnica “Zadruge 4”, koja od samog početka rijalitija izaziva pažnju, kako atraktivnim, nesvakidašnjim izgledom, tako i postupcima.

Paula Hublin - Screenshot

Ona je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima ušla sa svojim tadašnjim dečkom, Franom Pujas, a trenutno se nalazi u odnosu sa Vladimirom Tomovićem.

U emisiji ”Pitam za druga”, kod Kendija i Pande na ”RED” televiziji, nakon Paulinog oca Mateje, u program se uključila i Paulina sestra, Ornela Hublin. Ona se osvrnula na cjelokuno Paulino učešće u ”Zadruzi 4”.

Nisam očekivala da će Fran i Paula raskinuti pri samom ulasku. Napolju su funkcionisali kao svaki drugi par. Mene Paula nije razočarala, naravno ima svojih uspona i padova, ali ja sam ponosna na nju, smatram da je jaka djevojka. To je novo za nju. Ponosna sam na nju kao sestra – započela je Hublinova.

Na pitanje voditelja da li je Paula zaista zaljubljena u Tomovića, njena sestra je odgovorila:

Ne! Ona je samo pogubljena u ovom trenutku, treba joj samo dobar prijatelj da joj pruži zagrljaj, sumnjam da je zaljubljena, samo brka osjećaj ljubavi i prijateljstva. Znam kakva je kad se zaljubi, tako da sumnjam. Nadam se da će biti prvo mjesto, prenosi “Pulsonline“.

sestra Paule Hublin – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh