Film i TV

Izazvala pažnju: Angelina Jolie na naslovnici Voguea

Naslovnica britanskog Voguea koju je snimio Crag McDean izazvala veliko zanimanje javnosti.

Angelina Jolie - Screenshot

Naime, nakon duže vremena, na njoj se našla Angelina Jolie.

Ona nije tipična zvijezda modernog doba. Ne koristi društvene mreže, rijetko je viđamo u javnosti, rijetko daje intervjue. Zato i jeste naslovnica britanskog časopisa izazvala pažnju, pišu mediji.

Sve je snimljeno u njenom domu u Los Angelesu u kojem živi sa svojom djecom, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Njen dom je samo pet minuta udaljen od kuće u kojoj živi Brad Pitt, njen bivši suprug.

U intervju koji je vodio glavni urednik Edward Enninful, Jolie je otkrila kako se njena porodica nosi s pandemijom, kako provode vrijeme, koji su joj poslovni planovi, ali i što nosi u torbici svaki dan, piše Buro247.

Govoreći o životu nakon razvoda, kazala je da su posljednjih nekoliko godina bile teške i da je fokusirana na to da izliječim porodicu, piše “Radiosarajevo“.

“Bio je dug proces, ali polako dolazim do tog stadija. Kao da se led topi i krv se polako vraća u moje tijelo”, kazala je čuvena glumica i humanitarka.

O godinama kaže da misli da će doživjeti svoj vrhunac u 50-ima.

“Neki dan sam skakala s djecom na trampolinu i djeca su mi kazala: ‘Mama nemoj to raditi. Ozlijedit ćeš se’. Pomislila sam kako je to smiješno. Bila sam akcijska zvijezda, a danas mi klinci govore da siđem s trampolina jer bih se mogla ozlijediti”, rekla je Jolie.

Pandemiju su, kaže, proživjeli kao i svaka porodica s djecom.

“Zahara je imala operaciju početkom prošle godine i laknulo mi je da je sve prošlo dobro i da smo ušli u lockdown smireni. Pax je u zadnjem razredu srednje škole, ali ne može uživati jer je kući. Zahara je napokon dobila vozačku dozvolu, ali je polagala odjevena u zaštitno odijelo s maskom na licu. Niti jedna normalna radnja za djecu nije normalna danas, ali rođendani idu dalje i mislim da nas je ovo sve što se događa učinilo humanijim stvorenjima”, ispričala je Jolie.

Govoreći o humanitarnom radu, kazala je da je, kada je bila mlađa, bila jako ljuta i bijesna na sistem koji dozvoljava da djeca umiru od gladi ili zbog genocida. Sada kada je starija, dodala je, naučila je kako se boriti sa sistemom iznutra.

Pričala je o modi i istakla da uživa u kvalitetnim komadima koje iznosi do kraja, te da ne mijenja svoj stilski izražaj i da je to njen zaštitni znak.

Pogledajte i video:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh