Film i TV

Stefan Karić krenuo u Šimanovce? Šta je rekao pred vanredno ubacivanje

Kao bomba je odjeknula vijest da se jedan od favorita treće sezone rijalitija “Zadruga” Stefan Karić vraća u Imaginarijum.

Stefan Karić - Instagram

Naime, prvo je njegov otac Osman više puta na svom Instagram profilu najavio Stefanov ulazak u četvrtu sezonu, dok se on nije oglašavao po tom pitanju.

Mi smo kontaktirali Stefana, a on je otvoreno rekao da li planira povratak u Zadrugu, u novoj sezoni, prenosi “Srbija danas“.

– Bio sam na razgovoru, ali ne smijem ništa da otkrivam zbog ugovora sa produkcijom i televizijskom kućom, tako da o detaljima ulaska ne mogu da govorim. – rekao je Stefan, pa odgovorio da li bi želio da se pridruži učesnicima u novoj sezoni.

– Naravno da bih, napolju je Korona, a tamo je najbezbednije da budem, plus nema posla, napolju se ništa ne događa, to je najbolji način da se u vrijeme pandemije zaradi novac, a ja ću se svakako uvijek odazvati na poziv produkcije, jer sam im zahvalan na svemu i imam poštovanja prema tim ljudima – rekao nam je popularni “opasni momak” sa Zvezdare.

Nedavno je Osman postavio stori koji nagoviještava da su oni već krenuli ka Šimanovcima, a i mnoge druge objave, što na Osmanovom profilu, što na Stefanovom u znak podrške novom/starom zadrugaru, pa je izvjesno da se Karić ipak vraća u rijaliti, a ne zaboravimo da je i sama televizija Pink najavila vanredno ubacivanje, a da li će baš Stefan ući u Imaginarijum, ostaje da vidimo, jer je ostao tajanstven do kraja razgovora.

Stefan je na svom profilu na društvenoj mreži objavio “priču” koja nagoviještava njegov ulazak pored svih poruka podrške koje mu pristižu, a vidljive su na njegovim Instagram “pričama”.

– Vratio se igrač, jer mu igra opet prija – napisao je on.

Stefan Karić krenuo u Šimanovce? – Screenshot

Stefan Karić krenuo u Šimanovce? – Screenshot

Stefan Karić krenuo u Šimanovce? – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh