Film i TV

Kim i Kanje se razvode nakon 7 godina braka

Najpoznatija rijaliti zvijezda na svijetu Kim Kardašijan (40) i reper Kanje Vest (43) se razvode nakon 7 godina braka, pišu strani mediji.

Kim Kardashian West i Kanye West - jutarnji

Naime, par je želio da cijelu stvar sakrije od javnosti, ali je informacija procurila u medije kada je starleta angažovala advokaticu Lauru Vaser kako bi podijelili imovinu stečenu za vrijeme braka.

– Oni za sada sve to rade u tišini, ali stvar je gotova – kažu prijatelji bliski ovom paru.

Rijaliti zvezda posljednjih nekoliko mjeseci ne nosi burmu, dok Kanje živi na ranču u Vajomingu odvojen od svoje supruge i djece.

– Kim ga je nagovorila da ode tamo tako da u miru, svako sa svoje strane, mogu da razriješiti sve oko razvoda. Što se nje tiče, stvar je gotova – dodao je izvor.

Oni pregovaraju ko će dobiti imanje u Kalabasasu koje vrijedi 40 miliona dolara. Kim je vlasnica zemljišta, dok se kuća vodi na Kanjeovo ime. Ona želi da odgaja djecu upravo na tom imanju koje je dekorisala po svojoj želji i želi tu da ostane.

– Kim se trudila da zaštiti Kanjea i da mu pomogne oko mentalnih problema, ali u međuvremenu je jako prerasla sve i došlo je do tačke da želi rastavu braka – dodao je izvor.

– Prilično je zagrizla za ideju da položi pravosudni ispit i postane advokat, silno je ozbiljna po pitanju svog aktivizma za reformu zatvorskog sistema, a za to vrijeme Kanje samo baljezga da ponovo želi da se kandiduje za predsjednika SAD-a. Popeo joj se na vrh glave – zaključio je izvor, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh