Film i TV

Nakon smrti Mustafe Nadarevića, donijeta odluka o seriji “Lud, zbunjen, normalan” – Oglasio se Feđa Isović, evo šta je poručio

Svojim sadržajem, serija „Lud, zbunjen, normalan” mogla je da nasmije različite generacije.

Lud, zbunjen, normalan : Fokus.ba

Vijest o odlasku glumca Mustafe Nadarevića potresla je glumački svijet, pa se humoristička serija više neće snimati, rekao je scenarista Feđa Isović.

Zvanično je, poslije smrti Mustafe Nadarevića, neće se snimati novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan – istakao je Feđa Isović.

Podsjetimo, glavu porodice Izeta Fazlinovića tumačio je legendarni Mustafa Nadarević, koji je 22. novembra izgubio bitku s karcinomom pluća u 77. godini.

Isović je još ranije rekao da bez Nadarevića ta serija ne bi imala smisla, pa je ova odluka o prekidu snimanja definitivna.

Mustafa Nadarević preminuo je u 22. novembra u 78. godini poslije duge i teške bolesti. Između ostalog, igrao je u filmovima “Otac na službenom putu”, “Već viđeno”, “Ničija zemlja”, “Duga mračna noć” i “Nafaka”. Živio je i radio u mnogim gradovima bivše Jugoslavije, a najveći dio života proveo je u Zagrebu, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh