Film i TV

Ponuda za ulazak u “Zadrugu” – Gastoz se oglasio nakon izlaska iz “Parova”: Šta se desilo poslije privođenja

Otkrio detalje iz burne noći.

Nenad Marinković Gastoz - Srbija danas

Nenad Marinković Gastoz se nakon sinoćnog izlaska iz vile “Parova” obratio svojim pratiocima putem lajv videa. On je progovorio o situaciji koja se odigrala u televiziji Hepi.

Kako se pisalo u medijima, učesnici rijalitija su navodno razvalili vrata i ušli u prostorije produkcije, negodujući zbog izvjesnih promjena u sastavu produkcije, ali Gastoz je najprije negirao da su on i njegove rijaliti kolege razbile vrata.

Nismo razbili vrata, nismo izašli iz rijalitija, izvela nas je policija, kad smo se vratili stvari su nam izbačene – rekao je Gastoz.

Marinković tvrdi da ugovor koji su potpisali on i njegovi rijaliti-cimeri nije ispoštovan. Na pitanje gledalaca zašto sa njim nije izašla njegova devojka Naida Gadžo i zahtjev da prokomentariše informacije da ona sada plače u zemunskoj vili on je odgovorio:

Neka plače i ona i svi koji su ostali, jer su p**ke.

Nenad je naglasio da želi da se vrati u rijaliti ukoliko mu se garantuje poštovanje ugovora koji je potpisao.

Da smo htjeli makljažu, otišli bismo na Pink, nudili su nam pare, ali htjeli smo Hepi. Nećemo Pink, i nećemo makljažu – rekao je Gastoz, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh