Film i TV

“Praktična žena” se razvela od poznatog glumca – Ostali su prijatelji, a evo o kome se radi

Marko Živić i voditeljka Praktične žene Nataša Pavlović bili su prije mnogo godina u braku, a popularni glumac je progovorio o razvodu.

Nataša Pavlović - Screenshot/YouTube

Marka Živića publika trenutno gleda u nekoliko serija na različitim televizijskim frekvencijama. Marka život nije mazio, ali je bez obzira na tešku bolest koju je imao i razvod iz svega izašao nasmijan i pozitivan, prenosi “Novi“.

O svom emotivnom životu danas šturo priča, ali ipak otkriva da je sa bivšom suprugom Natašom Pavlović u dobrim odnosima.

Marko Živić i Nataša Pavlović – Screenshot

Nemam primjedbe na svoj emotivni život. Jako sam zadovoljan i miran. Što se tiče Nataše, nedavno sam joj čestitao rođenje drugog djeteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali poslije razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lijepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije – iskren je Marko za “Kurir“, koji za razliku od mnogih muškaraca priznaje da često plače.

Čovjek sam odlučuje kako će da živi svoj život. Imaš opciju da gledaš da će sve proći i da sutra dolazi bolji dan. Trudim se da budem pozitivan. Niko nije srećan, vedar i raspoložen 24 sata. Imam i ja stvari koje proživljavam sam sa sobom, sa svojim najbližima. Svašta može da me rastuži – kaže Živić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh