Film i TV

Prije nego što se utopila glumica je imala snage da uradi samo jednu stvar: Sin mlade umjetnice otkrio policiji detalj koji je rasplakao svijet

Kalifornijska policija je intezivno tragala za Najom nakon što su pronašli njenog četvorogodišnjeg sina samog na brodiću koji je iznajmila.

Naja Rivera - Screenshot

Glumica Naja Rivera, zvezda serije “Glee”, nestala je 8. jula. Kalifornijska policija je intezivno tragala za Najom nakon što su pronašli njenog četvorogodišnjeg sina samog na brodiću koji je iznajmila. Kako se ispostavilo Naja i njen sin su plivali, ali glumica se ugušila jer se zaglavila u visokoj travi jezera. Prvo je pomogla sinu da se izvuče, ali sebe nije uspjela da spasi, prenosi “Žena“.

Prema navodima policije, Naja Rivera je iskoristila posljednje atome snage da spasi sina i da ga pogura da se popne na brod, ali nije imala snage da se izvuče. Beživotno tjelo glumice je pronađeno juče u jezeru Piru u Kaliforniji.

Najin sin rekao je policiji da mu je majka pomogla da se popne na brodić, ali kad se okrenuo nje više nije bilo.

Šerif u kalifornijskom okrugu kaže da nema znakova da je u pitanju samoubistvo ili pokušaj ubistva, gotovo sa sigurnošću tvrdu da je po srijedi tragičan splet okolnosti.

Prije tragičnog događaja Naja na Instagramu je objavila da sa sinom odlazi na mali odmor na jezero. Iznajmila je brodić, ali pošto se nekoliko dana nije vratila, policija je krenula u potragu.

Glumica i pjevačica Naja Rivera je najpoznatija po ulozi Santane Lopez u seriji “Glee”. Uloga je definisana kao revolucinoarna na modernoj televiziji jer je Naja tumačila lik čirlidersice koja je lezbejka. Kritičari su hvalili Najinu glumu i nevjerovatan muzički talenat.

Nakon što je objavljena smrt Naje Rivere numera “If I Die Young” (Ako umrem mlada) koju glumica pjeva u seriji “Glee” postala je simbol života tragično nastradale umjetnice.

Naja Rivera umrla je u 33. godini.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh