Film i TV

Razvodi se Doris Pinčić

Poznata TV voditeljka Doris Pinčić Rogoznica i muzičar Boris Rogoznica su pred razvodom.

Doris Pincic Rogoznica - RTL.hr

Ovu informaciju objavio je časopis Story.

Prije nekoliko mjeseci se počelo šuškati da postoje problemi u braku jednoa od omiljenih parova na hrvatskoj showbiz sceni, piše Story.

Par navodno već neko vrijeme ne nosi vjenčano prstenje, ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a čini se da posljednjih sedmica i ne žive zajedno, prema pisanju Storyja.

Takođe, Boris Rogoznica, koji inače rado dijeli privatne trenutke na internetu, zatvorio je svoj profil na Instagramu.

Doris i Boris vjenčali su se 6. septembra 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na njihovo vjenčanje došlo je mnoštvo poznatih, domaćih imena iz svijeta filma i televizije.

Doris je tada bila velika zvijezda serije “Larin izbor”, a karijera na televiziji tek je uslijedila.

Podsjetimo, Doris Pinčić Rogoznica iznenadila je mnoge prije oko šest mjeseci kada je nakon šest godina saradnje odlučila je napustiti RTL i prijeći u HRT-ove redove.

Postala je voditeljka poznate HTV-ove jutarnje emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, a bila je i angažovana na vođenju ‘Dore’.

Doris i Boris imaju dvoje djece, Donata i Gitu, koji obožavaju igre u vrtu kuće koju su zajedno kupili bez kredita u predgrađu Zagreba, piše “Jutarnji“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh