Film i TV

Poznata TV voditeljica i djevojka prvog zaraženog nogometaša u Italiji ima koronavirus

Poznata italijanska TV voditeljica Michela Persico zaražena je koronavirusom.

No image - Haber.ba

Njen dečko Daniele Rugani (25) je bio prvi nogometaš u Italiji koji je zaražen koronavirusom.

Igrač Juventusa je po dobijanju nalaza odmah otišao u samoizolaciju u klupski trening centar kako bi spriječio da djevojci prenese virus, no nažalost nije uspio u tome, prenosi “Klix“.

Dvadesetdevetogodišnja Persico je objavila kako je i ona zaražena koronavirusom, ali da nije imala nikakve simptome. Ipak, odlučila se testirati i saznala loše vijesti.

“Bila sam veoma uplašena kada sam čula da je Daniele pozitivan na koronavirus, ali smo se svi bolje upoznali o pandemiji. Sada kada znam da sam i ja zaražena, puno manje brinem. Daniele ima blagu temperaturu, a ja se osjećam dobro”, kaže Persico.

Michela je zamolila sve građane Italije da prate upute ljekara i ne izlažu se bespotrebnom riziku.

“Budite oprezni jer, kao što sam i ja saznala, ne morate imati simptome da biste bili zaraženi, a možete zaraziti mnoge oko sebe! Čuvajte se, ostanite kod kuće! Svi poštujmo pravila i svi ćemo zajedno proći ovu pandemiju”, poručila je Michela Persico.

U Italiji je koronavirusom zaraženo više od 20.000 ljudi, dok je više od 2.000 preminulo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh