Film i TV

Majka joj je iz Goražda: Pobjednica rijalitija doživjela nervni slom, pa osvojila 50.000 eura!

Nakon deset mjeseci turbulentnog programa srbijanski rijaliti “Zadruga 2” je završen, a veliku pobjedu je odnela Luna Đogani, dok je drugo mjesto pripalo Marku Miljkoviću.

Luna Đogani - Blic.rs

Naime, nakon borbe, ljubavnih i emotivnih krahova nagrada od 50.000 eura otišla je u ruke blogerke Lune Đogani. Međutim, ni ovog puta njoj finale nije prošlo lahko kao ni prethodne sezone, pa je posljednje sate u “Zadruzi” provela u suzama svađajući se sa Markom preživljavajući nervni slom pred kamerama naočigled milionskog auditorijuma.

Dok je ona kroz suze pričala da ju je Marko “ostavio kao kera”, di džej joj se izvinjavao na ivici suza.

Nakon toga zajedno su se borili u finalu, a blogerka je isticala da joj je drago što je sa Markom dogurala do vrha, piše “Blic“.

Inače i pored drame sa Miljkovićem, iza nje je turbulentna noć, pa je nakon što se rasplakala kada se vidjela sa majkom Anabelom, uplovila i u svađu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Anabela je ušla na luksuzno imanje, a Luna joj je kroz suze priznala da noćima ima košmare, pa dodala da se brine da je izneverila svoju porodicu.

“Molim te izvini, jedva čekam da te grlim večeras! Molim te da budeš uz mene svaki dan, sanjam odvratne snove stalno. Sanjala sam da ste se Andrej i ti razveli, sanjam strašne stvari. Stalno se sekiram da sam te iznevjerila mama.”

Luna je kao pobjednica “Zadruge 2” dobila automobil, ali i vrijednu nagradu. Mnogi su poručii ds je upravo ona i zaslužila nagradu nakon dramarične veze sa Markom Miljkovićem.

Njena majka Anabela Atijas (rođ. Anabela Bukva) rođena je 26. januara 1975. godine u Goraždu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh