Film i TV

Dea Đurđević otkrila odakle joj snaga da izgura što je preživjela pa šokirala intimnim detaljem

Dea Đurđević, voditeljica “Pinka” koja se oporavlja od teške saobraćajne nesreće nakon što joj je autobus otkinuo ruku, gostovala je danas popodne u emisiji “Premijera” gdje je otkrila kako njen život izgleda sada.

No image - Haber.ba

Prvo je otkrila da se danas probudila uz partnera Mladena Mijatovića. Vidno je raspoložena i nasmijana i sve više se oporavlja iz dana u dan.

– Probudila sam se sa Mladenom – priznala je Dea Đurđević i istakla da jedva čeka da počne voziti.

Srbijanska voditeljica je kazala da sve ovo od oporavka nije ono na šta se navikla.

– Ovo nije moj život – rekla je Dea Đurđević.

Ispričala je i da joj je psihijatar sa VMA pomogla prebroditi teške trenutke, te da je dr. Bumbašireviću izuzetno zahvalna.

A na pitanje šta joj nedostaje na ruci, aludirajući na prsten, Dea se samo zagonetno nasmijala.

Inače, voditeljica jedva čeka se vratiti u jutarnji program “Pinka” koji vodi sa Predragom Sarapom.

– Naravno da mi tamo niko nije zazuzeo mjesto. Sarapa izdržava da svako jutro radi sam i to mi znači – rekla je ona ističući da joj izuzetno znači podrška Željka Mitrovića.

Voditeljica je ispričala kako se mama i partner Mladen Mijatović prema njoj odnose zaštitnički, te da joj je smijeh pomogao prebroditi teške situacije, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh