Film i TV

“Mora li se hodati kroz grad, može li se zakupiti dvorana? Gomila je ljudi koja nema ništa protiv toga, ali ih nervira to paradiranje”

Aktivisti LGBT iz cijele Bosne i Hercegovine najavili su “povorku ponosa” za 8. septembar u Sarajevu o čemu su obavijestili nadležne organe.

Milan - Source.ba

Ovo će biti prva parada u BiH, a organizuju je aktivisti iz cijele zemlje. Zbog toga su kažu organizatori o skupu obavijestili MUP KS, ali i ministarstvo saobraćaja KS.

Sama ruta kretanja Povorke još uvijek nije poznata, organizatori kažu da će zahtjevati da to bude u samom centru Sarajeva, gdje se kako kažu održavaju i drugi slični skupovi, no detalje će kažu dogovarati sa institucijama KS.

Za “Source.ba” portal danas je najavu Povorke kratko prokomentarisao poznati bh. komičar i glumac, Milan Pavlović. Uskoro na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Milanom Pavlovićem.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh