Film i TV

Bogdan Diklić jedva stoji na nogama, glumca pridržavaju da ne padne

Nakon što je stigao na set, uputio se u kamion koji je služio kao garderober i šminkernica

Bogdan Diklić - Avaz.ba

Glumac Bogdan Diklić (66) nabacio je kilograme, pa mu sve teže polazi za rukom da se penje uz stepenice i silazi niz njih. Paparazzo magazina VIP uslikao je jednu takvu situaciju na Novom groblju u Beogradu, gdje je Diklić snimao scenu serije „Senke nad Balkanom“ koja će se emitirati u drugoj sezoni.

Diklić se, nakon što je stigao na set, uputio u kamion koji je služio kao garderober i šminkernica, kako bi ga sredili za scenu sahrane kojoj je prisustvovao. Međutim, kako se morao popeti uz stepenice, mlađe kolege su pripomogle glumcu da uđe, a kasnije i izađe iz kamiona, piše “Alo“.

Za jednu ruku ga je pridržavao jedan, za drugu drugi, a Bogdan je u jednom trenutku umalo pao jer je izgubio balans. Sve se dobro završilo, jer još postoje osobe voljne da pomognu starijima i slabijima od sebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh