Film i TV

Pogledajte Instagram Diane Keaton: Ima 73 godine i sad je otkrila #ootd selfie

Poznata glumica Diane Keaton u 73. godini počela je objavljivati fotografije svojih modnih kombinacija na Instagramu

Diane Keaton-Instagram

Broj influensera, freelancera i blogera svakodnevno raste i već se dosta teško istaknuti u gomili. Diane Keaton to nimalo ne zanima, jer je tek nedavno otkrila #ootd selfie na Instagramu i ne prestaje objavljivati fotke svojim modnih kombinacija, piše “Super 1“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

TODAY’S OUTFIT

Objavu dijeli Diane Keaton (@diane_keaton)

Legendarna glumica godinama je pokazivala svoj eklektičan stil, što u ulogama, a što u pravom životu. Svima nam je dobro poznat njen izgled u dolčevitama, odijelima i visokim šeširima. Sada je svoje kombinacije počela pokazivati i na Instagramu pa je do sada već objavila par selfi fotografija u ogledalu. Zapravo pokazuje svoje modne kombinacije iz tog dana uz vrlo jednostavne tekstove “Today’s outfit” i “What to wear”.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

WHAT TO WEAR?

Objavu dijeli Diane Keaton (@diane_keaton)

Pratitelji u komentarima pokazuju oduševljenje pa se čini kako će uskoro svi još više nositi crno kao i ona. Nakon svega što je do sada postigla odlučila se malo više posvetiti modi, a čak je sjedila u prvom redu na reviji u Los Angelesu što je za nju prava rijetkost.

Diane sada ima 73 godine, pohvalnu glumačku karijeru iza sebe, a i vlastitu liniju vina. Na njenom Instagramu, osim ovih par modnih fotki, pronaći ćete mnogo ekspresivnih i surealističkih fotografija zbog kojih ćete se malo zapitati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh