Film i TV

LAŽOV, ULIZICA: Biljana Srbljanović brutalno odgovorila na Sergejeve prozivke! RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA SE ZAHUKTAVA

Sergej Trifunović prozvao i pokušao da ponizi na svom Tviter nalogu dramsku spisateljicu Biljanu Srbljanović!

On je sinoć napisao:

“Sećam se Biljane Srbljanović koja kao student I godine dranaturgije i član “Belih Orlova”, u kožnom mantilu martinkom udara vrata menze na FDU i sa vrata u maniru politkoma vikne:”Vi ovde jedete i pijete dok naša braća u Slavoniji i Baranji ginu!” Biki, koliko još lica imaš?”.

Ubrzo nakon toga, dramska spisateljica objavila je svoj odgovor Sergeju Trifunoviću ne birajući riječi! Njen odgovor prenosimo u cjelosti:

“Neoprani lažljivi Sergej. E to vam je vođa. Uvijek je bio podmukli lažov, uvijek na isti ovaj način na koji me sada uvlači u svoj tabloidni smrdljivi život sa kojim nemam ništa i ne želim da imam ništa. Uvek mi se ulizivao, bio zlatna medalja u uvlačenju u d*pe, uvijek obigravao okolo i sa onim glupim osmjehom i groznim zadahom da ne znaš gde da pobjegneš. Uvijek je lagao, uvijek i smrdio, uvijek se grebao za novac, obrok, piće (ali ono, vidi te, sjedne, poruči i ode kad treba da plati), uvijek je pričao najgnusnije laži, nikad se nije prao, uvek je varao kolege, uništavao predstave, ostavljao pune pozorišne sale da ga čekaju i ne dočekaju, dok laže da ima srčani udar ili se jednostavno čak ni ne odjavi na telefon kolegama što ne znaju šta će sa sobom na sceni od sramote pred publikom.

Sergej je takođe poznat i po tome što je Legiji plakao kao mala pi*kica, na Cecinom rođendanu u Stupici, što su mu neki iz Obilića lupili šamar jer se bacakao kao urbano po njima, pa je onda Legija pripucao, da zaštiti uplakanog druga, bio uhapšen, ražalovan i penzionisan. Tom prilikom se zakleo da će upravo zbog toga Đinđiću doći glave, i tako i bi samo nekoliko mjeseci kasnije, dok je ovaj smrdljivac prošao neoštećen, osim što je godinama s*ao najgore bljuvotine po mrtvom Đinđicu, hvalio se prijateljstvom sa Ulemekom, dok je ovaj robijao za najgore zločine i lelekao javno za njim (“cemo moj, šta uradi, ceeeemo” bukvalno tako, što će vam dosta svedoka potvrditi) zbog čega su ga ljudi uvijek smatrali apsolutnim degenerikom koji može još samo da prođe kod didžejuša iz Bataje, tamo gde ima masovna grobnica “Šiptara” je li, što Sergej kaže da je Legija ubijao da oslobodi Srbe, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh