Film i TV

Andrija Milošević za manje od godinu dana SMRŠAO 20 KILOGRAMA: Ovo je RECEPT kojim je napravio veliku TRANSFORMACIJU IZGLEDA

Primjetili ste sigurno da je Andrija Milošević smršao, da se vratio nekadašnjem izgledu. I danas je baš kao na početku karijere. Gostujući nedavno u emisiji “Amidži šou” Ognjena Amidžića otkrio je kako je uspio da se riješi viška kilograma.

Andrija Milošević - Žena.blic.rs

Glumac je za manje od godinu dana izgubio 20 kilograma, piše Žena.

“Samo malo promjenite ishranu, promjenite način života i to je to. Ne jedete tešku hranu, masnu hranu, šećere”, rekao je Andrija, a zatim skrenuo pažnju na grešku koji pravi veliki broj ljudi:

“I ne treba da idete na dijete, prevare. Dijeta vam ni u čemu neće pomoći. Ne idite na dijete nego idite kod ljudi koji će vam prepisati kako da se hranite za cijeli život”.

Imao je i konkretan prijedlog zdrave ishrane.

“Jedite punjenu pomorandžu, nemojte jesti punjeni ćevap, a ako jedete ćevape, mljeveno meso, jedite čisto juneće”.

Rekao je Andrija i u emisiji gustirao ćevape koje je donio da njima polsuži goste i domaćina.

Recept poznatog glumca uopšte nije teško primjeniti. I pored toga mnogi koji se bore sa gojaznošću čine suprotno od Andrijinih savjeta.

Andrija je učino pravu stvar za svoj izgled i prije svega za svoje zdravlje, a višak kilograma je znao da nosi i znao je da šali na svoj račun.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh