Estrada

Dženifer Lopez uložila 20 miliona dolara u projekt kojem se ruga cijeli svijet

Naime, svijet je već dugo doživljava prvenstveno kao glumicu, ali još i više kao klasičnu holivudsku zvijezdu

Jennifer Lopez - Instagram

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) uložila je 20 miliona dolara u svoj posljednji projekt, ali veoma brzo sve je krenulo u krivom smjeru te je glumica postala meta bezbrojnih internetskih šala.

Malo kome je proteklih mjeseci mogla promaknuti promocija albuma “This is Me… Now”, koji je Lopez reklamirala gotovo agresivnom kampanjom, govoreći o njemu gdje god je stigla. Upravo ovaj album trebao je biti vrhunac njene karijere, koja je već godinama u padu.

Naime, svijet je već dugo doživljava prvenstveno kao glumicu, ali još i više kao klasičnu holivudsku zvijezdu o kojoj se poglavito govori u kontekstu ljubavnih odnosa, razmirica i nezaobilaznih modnih kombinacija.

U novi album, film i dokumentarnu seriju, J. Lo je uložila 20 miliona dolara, prvenstveno za snimanje pratećeg dokumentarca “The Greatest Love Story Never Told”, u kojem je zabilježila čitav proces nastanka ovog dugotrajnog i mukotrpnog projekta. prenosi Avaz


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh