Estrada

OVAKO SU SE NEKADA MOMCI UDVARALI VESNI ZMIJANAC: Dolazili su mi ispred stana, vikali ispod prozora, pa kasnije dolazili i na kuću

Vesna Zmijanac u mladosti je sve osvajala svojom ljepotom, a sada se prisjetila perioda kada je sa kapije tjerala muškarce koji su joj se udvarali.

vesna zmijanac- Expresstabloid

Sjećam se tih godinam, kada sam bila baš mlada i popularna. U Beogradu sam stalno imala udvarače, a kasnije i na Bukulji. Dolazili su mi ispred stana, vikali ispod prozora, pa kasnije dolazili i na kuću. Na Bukulji su se kačili na ogradu, morala sam da izlazim da ih tjeram. Ali, što se kaže, sve su to slatke muke – počela je pjevačica i dodala:

Samo me dječaci muvaju, a ja hoću nekog zrelog i produhovljenog muškarca. Pišemo jedni drugima na Instagramu, oni meni duge poruke, ja njima kratke. Odgovorim im, pošaljem dva,tri srca i poljubac, ali tu završimo priču. Ne, ja njih ne poznajem, a oni mene svi znaju. Dolaze tamo gdje pijem kafu, pa je onda i oni popiju ili se pojave na mom nastupu, pa nastave udvaranje, ali od toga nema ništa. Previše su mladi za mene.

Inače, kod Vesne su na Bukulji često kćerka Nikolija i zet Relja Popović, pa im redovno sprema raznu hranu jer joj je to hobi.

Oboje su vegetarijanci i zato su mi veliki problem, pa za njih moram da pripremam sve posebno. I ja sam bila vegetarijanka nekada, to su od mene vidjeli. Kada dođu, hranim se kao i oni, a kada nisu tu, spremam i meso. Ljeto provodim na Bukulji, jer ne bih preživjela u Beogradu na ovih plus 40 stepeni. Povrće koristim iz svoje bašte, sve domaće i organsko. Najviše volim da pravim sataraš sa domaćim piletom. Slatkiše ne jedem, pa ne umijem niti jednu poslasticu da napravim, čak ni palačinke – rekla je pjevačica, piše Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh