Estrada

KAKO SU SE ZAVOLJELI HARIS I MELINA DŽINOVIĆ: SVE JE KRENULO IZ AVANTURE

U medijima je odjeknula vijest da se Haris i Melina Džinović razvode.

Haris Džinović - Screenshot

Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena među njima – otkrio je izvor blizak porodici Džinović, a pjevač i modna kreatorka vješto su izbjegli odgovore na ovu temu.

A, kako je sve počelo?

Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se dogodilo. Zasad nam dobro ide, a što će biti poslije, vidjet ćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali – ispričao je jednom prilikom pjevač.

Odmah su poželjeli ljubav okruniti brakom i počeli planirati djecu.

Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla s njim ne razmišljajući ni o čemu drugom što je na kraju ispalo super. Međutim, s ove tačke gledišta, šanse da se to dogodi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se ‘zaletjeli’ tako kao mi i da im je uspjelo da funkcioniraju dugo i dobro. Znate kako se kaže – ‘blic brak, ekspres razvod’. Mi smo se jednostavno povezali – objasnila je Melina.

No, čini se da u tome ipak ima malo istine. Par se 2014. godine vjenčao u Dubrovniku, a zajedno su dobili sina Kana i kćerku Đinu. prenosi Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh