Estrada

Jennifer Lopez u Parizu pokazala novu frizuru, ipak svi su gledali u nju zbog čudnih naočala

Jennifer Lopez bila je jedna od gošći revije brenda Schiaparelli u Parizu, a tom prilikom pokazala je novu frizuru te privukla pažnju prilično čudnim naočalama za sunce.

Jennifer Lopez - NBCnews.com

Jennifer Lopez predvodila je listu čudno (pa i bizarno) obučenih zvijezda koje su stizale na Schiaparellijevu reviju za proljeće ljeto 2024. Fashion Weeka u Parizu ovog ponedjeljka.

Lopez je na reviju stigla u bijeloj pletenoj rolki i crnim helankama preko čega je nosila obiman bijeli kaput s volanima i velikim reverima te zvonolikim rukavima. prenosi Klix
Kaput je dizajnirao Schiaparellijev kreativni direktor, Daniel Roseberry, a bio je prekriven pojedinačnim laticama bijele ruže .

Njen stilist, Rob Zangardi, objavio je video u kojem dijeli uvid na nevjerovatne detalje ovog komada, sa stražnjom stranom kaputa i šljokicama koje se protežu preko njega.

outfit je ukrasila štiklama ukrašenim ključaonicama, Anatomy torbom Daniela Roseberryja, velikim bijelim kaišem i zlatnim jajolikim minđušama.

Međutim, ono zbog čega su svi komentarisali njen izgled bio je prilično neobični modni dodatak – zlatne naočale za sunce koje su imale iscrtane i obrve.

Također, pjevačica i glumica ovom prilikom pokazala je novu frizuru – kratki bob, a kosu je za ovu priliku zalizala u wet look.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh