Estrada

Dragana Mirković prije koncerta u Tuzli uplatila 10.000 KM samohranom ocu devetero djece

Sreća se uvećava dijeljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej, svuda gdje mogu, učinim ljude srećnima, poručila je Mirković

Mnogo puta, tokom svoje četiri decenije duge karijere, Dragana Mirković pomjerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje “Do posljednjeg daha” uradila nešto što niko prije nje nije – postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Ona je objavila da će čitava turneja, osim u znaku hitova koji su obilježili njenu karijeru, biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli.

Neposredno prije nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan, Dragana je imala priliku da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od 10.000 KM.

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro djece, bio je ganut gestom pjevačice koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju svoju omiljenu pjevačicu.

– Sreća se uvećava dijeljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej, svuda gdje mogu, učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osjetila sam potrebu da pomognem koliko mogu – rekla je vidno dirnuta Dragana, prenosi Nova.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh