Estrada

Ovo je POSLJEDNJA STVAR koju je Janjušev brat Mihajlo uradio neposredno prije nego što je počinio SAMOUBISTVO

Otkriveno šta je pokojni Mihailo Janjušević posljednje uradio pred samoubistvo!

Mihailo Janjušević, pokojni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vješanjem 25. decembra 2023. godine.

Prva Janjuševa velika ispovijest nakon samoubistva brata potresla je region, a on je otkrio nepoznate detalje o svom bratu.

Da li je išta ukazivalo na to da će Mihailo podići ruku na sebe?

– Ne, ne, volio je majku našu najviše, ona je bila njegov život, dan nije prošao da se nisu čuli… Nikada ništa nije ukazivalo nikada… To me i boli i mene i moju porodicu… – ispričao je Janjuš.

Da li ste znali da ima probleme i da ga nešto tišti?

– Niko nije znao da bilo koji problem ima, niko, a jadan je sigurno možda i imao, a ćutao. Da mi je samo rekao, pa šta god da je, riješio bih… Sve se da riješiti, osim, nažalost, stvari koje je uradio…

Da li ste možda pronašli oproštajno pismo?

– Ništa nismo pronašli, osim da je postavio sliku na svom telefonu svoje majke sa srcem ispod oka i samo njenim kontaktom u telefonu, poslednje što je poslao našoj mami bila su 3 srca… Od tog trenutka mu se izgubio svaki kontakt i niko nije mogao da ga dobije… Do dana kada se ušlo u njegov stan i zatekli šta smo zatekli… – ispričao je, između ostalog, Janjuš za “Pink.rs”.
Sahrana Mihajla Janjuševića bez popa

Mladi Mihajlo odlučio je da izvrši samoubistvo, što se smatra jednim od najvećih grehova. U ovakvim slučajevima pop ne dolazi na sahranu, osim u iznimnim slučajevima. Najveći smrtni greh koji čovek može da počini je da oduzme sebi život, jer posle toga, kažu, ne može da se pokaje nad svojim činom, kao što može čovek koji ubije drugog čoveka.

Po pravilu Srpska pravoslavna crkva ne služi opelo samoubicama. Ali…

– Izvršiti samoubistvo je smrtni greh, svaki greh Bog oprosti, al’ hulu na Duha Svetoga ne prašta, a to počini čovek koji se nikada ne ispovedi i čovek koji izvrši samoubistvo, jer je on pohulio na život, na Duha Svetoga – rekli su za Telegraf iz SPC.

Janjuševa supruga besna na novinare

Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

– Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji – poručila je besno Ena, iako je naša redakcija samo radila svoj posao.

Janjušu je bivša supruga sada definitivno najveća podrška, a trebalo bi da zajedno tokom dana krenu put Prijepolja kod njegovih roditelja i srednjeg brata Borisa, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh