Estrada

Ljepotica sa PRIJINOG koncerta je muškarac, a sad je pokazao misterioznog dečka: “Moj svijet…”

Objavio je fotku sa muškarcem, a mnogi misle da mu je to partner

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nedavno je održala spektakularne koncerate u Areni Zagreb, a o njenim nastupima se pričalo. Ipak, četvrto veče koncerta veliku pažnju javnosti privukla fotografija pevačice sa fanom, zanosnom brinetom.

Ipak, nije reč o devojci, već je u pitanju muškarac po imenu Božidar Pavlić, poznat i kao Božo Kralj.

Božu mnogi znaju u svetu poznatih, a pojedinim javnim ličnostima je frizer.

Božidar je sada objavio fotografiju sa muškarcem kojem je sakrio lik i kao opis iste stavio kratko:

– Moj ceo svet.

Mnogi su shvatili da je on postavio fotografiju sa dečkom sa kojim je već 10 godina u vezi.

Ipak, ne postoji dokaz da je ova osoba zaista njegov partner.

– Još u pubertetu sam shvatio ko sam i šta sam. Moram naglasiti kako imam jako dobru kosu te sam sa 17 godina krenuo da menjam izgled. Dodao sam ekstenzije, šminka me je oduvek zanimala i to mi nije bilo strano, ništa ne određuje pol – ne postoji ono – ovo je za žene, a ovo za muškarce. Nikada nisam imao estetsku operaciju jer sam sebi lep. Nikada nisam razmišljao ni o promeni pola, niti sam trans**sualac. Ja sam gej, imam dečka već deset godina i na dugovečnoj vezi mogu njemu biti zahvalan jer me podržava, razume i nadam se da ćemo ostariti zajedno”, rekao je Božo za RTL.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh