Estrada

Nije se oglasio advokat, ali on jeste: Nakon Karleušine ispovijesti, javio se Duško

Iako koristi društvene mreže, Duško posljednjih mjeseci nije toliko aktivan

Bivši nogometaš Duško Tošić ovih dana ponovo je tema medija, nakon što je Jelena Karleuša prvi put za javnost progovorila o njihovom odnosu.

Iako koristi društvene mreže, Duško posljednjih mjeseci nije toliko aktivan, te javnost kad-kad nekom novom objavom ili Instagram pričom obavijesti javnost gdje se nalazi i šta radi.

Iako više nije aktivan nogometaš, Tošić je postao menadžer, veoma je zauzet i stalno putuje, zbog čega svaki slobodan trenutak koristi kako bi proveo vrijeme sa kćerkama.

On je sada objavio sliku iz Beča, gdje je odveo kćerke Atinu i Niku, kako bi uživali u prazničnim čarolijama, po mnogima i najljepšeg grada u Evropi.

Tošić je sa Nikom posjetio i najveći božićni market u svijetu, pa se pohvalio i fotografijom, što je isto uradila i njegova i Jelenina mlađa nasljednica.

Podsjetimo, pop diva Jelena Karleuša nedavno je prvi put u podcastu govorila o odnosu sa Duškom, kada je i navela da njih dvoje žive zajedno, ali da je svako krenuo svojim putem.

– Duško je ljubav mog života, najljepši čovjek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim, jer smatram da… Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku – pričala je Jelena,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh