Estrada

Severina opisala nezgodu s koncerta: Mislila sam da me pas ugrizao

Očito joj je tokom plesanja ispala naušnica, ali ona nije ni primijetila

Severina na svojim društvenim mrežama često dijeli različite zgode i nezgode sa svojih koncerata, a ovoga je puta opisala jednu situaciju koja joj se dogodila dok je izvodila svoju popularnu pjesmu Moja štikla.

Naime, Severina je podijelila video u kojem se vidi kako pleše i pjeva na bini u bijelom kombinezonu, a iza nje se pojavljuje jedan član njenog tima te u brzini klekne kako bi spasio – naušnicu.

Pjevačica tokom izvedbe ove pjesme izvodi i izrazito zahtjevan ples, a očito joj je tokom plesanja ispala naušnica, ali ona nije ni primijetila.

Muškarac se popeo na binu te naušnicu spasio kako pjevačica ne bi stala na nju.

– Mislila sam da me pas ugrizao, a on je samo spašavao naušnicu od Moje štikle – napisala je pjevačica u opisu objave.

Inače, prije nekoliko dana Severina je podijelila još jednu situaciju. Naime, prošle je srijede nastupala u zagrebačkom klubu Mint, a na njenom nastupu okupilo se mnoštvo ljudi.

Dok je splitska pjevačica pjevala svoje uspješne pjesme, mnogi su se zabavljali i pjevali s njom u glas, a ona je u jednom trenu jednoj djevojci iz prvog reda dala mikrofon tokom pjesme Ostavljena.

Djevojka imena Viktorija otpjevala je dio Severinine pjesme i oduševila sve u klubu, pa tako i Severinu koja ju je zagrlila i poljubila nakon izvedbe, piše Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh