Estrada

OBILJEŽILA JOJ KARIJERU: Veliki hit Lepe Lukić odbile su dvije poznate pjevačice

Veliki hit Lepe Lukić odbile su dvije poznate pjevačice koje u tom trenutku nisu osjetile numeru koja je Lukićevoj obilježila karijeru.

Lepa Lukić - Alo.rs

Mnogi pjevači su u nekom periodu svoje karijere odbijali pjesme koje su im bile ponuđene, a koje su kasnije postale veliki hitovi.

Pjesma „Srce je moje violina“ proslavila je kraljicu narodne muzike Lepu Lukić. Ova numera se i danas sluša kao prvog dana, a malo ko zna da je bila namijenjena drugoj pjevačici.

Prvobitno je pjesma napisana za Biljanu Jevtić, ali je ona odbila da snimi ovaj hit. Kasnije je pjesma ponuđena Vesni Znijanac, koja je takođe odbila.

Tek u trećem pokušaju, numera je stigla na pravu adresu, Lepa je odmah prihvatila i snimila, a odmah po objavljivanju pjesma je postala veliki hit, piše express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh