Estrada

The Rock objavio snimak treninga: Težina tegova pokrenula raspravu

Fanovi su ostali zbunjeni nevjerovatnom količinom znoja prilikom vježbanja

Američki glumac Dvejn Džonson, popularni The Rock, objavio je video napornog treninga i mnoge zaprepastio zbog jednog detalja.

Naime, u videu 51-godišnji glumac diže tegove, dok mu nenormalna količina znoja pada s lica.

U opisu je objasnio da je u teretani bilo “vruće kao u paklu”, pa se pohvalio kako je “uspio izdržati” i odraditi “odličan trening”.

Međutim, fanovi su ostali zbunjeni nevjerovatnom količinom znoja prilikom vježbanja, a neko je primijetio kako njegov trening baš i nije toliko intenzivan.

“Čovječe, znojiš se kao lik iz crtanog”, napisao mu je jedan, a drugi dodao: “Je li još neko primijetio da diže samo 9 kg sa svake strane?” i tako pokrenuo stotine komentara.

Inače, glumac je ranije izjavio da obično jede oko 6.000 kalorija dnevno kako bi podstakao svoje intenzivne treninge i održao svoju mišićnu građu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh