Estrada

Selma Bajrami se sada kaje: Bila sam budala, to mi nije trebalo

Nakon porođaja imala sam velike grudi i probleme s kičmom i riješila sam da ih smanjim

Jedna od najvećih zvijezda s naših prostora Selma Bajrami priznala je da ne bi ponovila estetske zahvate iz prošlosti, ali da će uskoro morati ponovo pod nož. Ona je kod „plastičara“ radila grudi i usne, a sada je otkrila da se kaje što je uveličala poprsje.

– Od estetskih intervencija nažalost sam radila grudi i usne – rekla je Selma.

Na pitanje zbog čega ih je uradila, tuzlanska pjevačica je odgovorila s osmijehom.

– Pa, zato što sam bila budala – rekla je pa nastavila:

– Prvi put sam uradila grudi 2003. godine, drugi put 2008, a treći put sam prošle godine u junu smanjila grudi. Imala sam lijepe grudi, ali mladost – ludost – kaže pjevačica i dodaje:

– Niko mi nije rekao da ne smijem da spavam potrbuške, i onda sam imala problem gdje se taj implatant iskrivio. Onda sam morala drugi put da se operišem, a kad već drugi put operišem pa da budu malo veće. Onda sam nakon porođaja imala velike grudi i probleme s kičmom i riješila sam da ih smanjim, a u narednom periodu hoću i iz usana da izvadim – bila je iskrena Selma Bajrami u emisiji “Pretres”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh