Estrada

Jelena o Viki: “Ne znam zašto se stidi pjevati na romskim svadbama”

Jelena je sinoć prisustvovala na rođendanu jednog magazina. Uvijek pričljiva i dostupna za izjave, Karleuša je razgovarala sa sedmom silom na raznorazne teme.

Viki i Jelena - screenshot

Na pitanje zašto se Ceca i Viki Miljković stide da pjevaju na romskoj svadbi, Jelena je rekla:

– Stide se? Ne znam zašto se stide, tamo je dobra lova, neka pjevaju. Mene ne zovu, ja bih tamo super prošla. Prihvatila bih da sjedim i da jedem na romskoj svadbi, njihovu muziku obožavam – rekla je Karleuša.

– Milion puta sam propatila zbog svojih riječi, jer sve što kažem ima mnogo veliki šer. A taj veliki šer je jako opasan, ali da nisam ovakva, vjerovatno ne bih bila ovdje gdje jesam – bila je iskrena Jelena.

Jelena je takođe prokomentarisala trenutno stanje na muzičkoj sceni:

– Mnogi albumi nisu zaslužili pažnju, ali mene isprovocira nepravda. Pogotovo mlađi igrači moraju da imaju neku vrstu poštovanja prema nečijem radu i nečijem imenu. Mnogo toga se izgubilo u šou – biznisu. Neko ko je došao prije pet dana može da komentariše nekoga ko je veliki igrač, a ja sam veliki igrač. Više nije bitno ko kaže, nego šta kaže. Izlazak dva albuma je strašno ulaganje, ne samo finansijsko. I mentalno i vremenski. Više od 2 godine radimo na ovom albumu, uz krizu autora tekstova, ovo je stvarno poduhvat vrijedan divljenja. Ne možeš da imaš tri minuta slave i da se kačiš za velike igrače. Malo ko može da mi parira – rekla je za medije.

Često se njeno ime provlači u negativnom kontekstu zato što je bez dlake na jeziku, a muzička diva je i za to imala valjan odgovor:

– Ja ne uvijam istinu u oblandu, ja istinu kažem kako jeste, i često budem dočekana na nož. Živimo u takvom svijetu gdje ljudi ne vole da im se govori istina – istakla je Jelena, piše srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh