Estrada

NISAM ZNALA DA MOŽE DA NAPUNI PET ARENA! Hrvatska pjevačica šokirana zbog uspjeha Prijovićke, javno rekla ovo!

Aleksandra Prijović i dalje je glavna tema svih medija

Hrvatska pevačica Jasna Zlokić, iznenađena je uspehom Aleksandre Prijović, za koju, kako ističe, nikada nije čula.

Pevačica, koja je na našim prostorima upamćena po hitu “Skitnica”, progovorila je javno o koleginici iz Srbije koja je napunila i pet zagrebačkih Arena, a koncerti su početkom decembra.

Jasna ističe da ne zna ni jednu njenu pesmu.

– Nikada dosad nisam čula za tu Aleksandru Prijović dok nije izašla vest da je napunila pet zagrebačkih Arena. Za to joj svaka čast! To je definitivno zavidan uspeh! Možda nisam pre čula za nju jer ne slušam takvu vrstu muzike, ali svakako ako gledamo to kao tržište, onda je ona postigla stvarno velik uspeh. Inače, ljudi koji napune pet Arena, za njih se zna – kroz vreme, rad, postojanje i poštovanje. Eto, nisam znala da neko može doći iz čistog mira i napuniti toliki broj Arena. Ona me zaintrigirala i poslušala sam nekoliko njenih pesama i došla sam do zaključka da to nije moj stil i jednostavno je ne osećam. Ne zato što je smatram manje vrednom, nego je to zvuk koji ne preferiram – rekla je Zlokićka u jednoj tamošnjoj emisiji, prenosi “Večernji.hr”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh