Estrada

Počelo suđenje Severini: Direktorici škole rekla da bi je zadavila rukama

Severina se pojavila na Općinskom sudu u Zagrebu, gdje joj je počelo suđenje za nametljivo ponašanje (uhođenje) prema bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander i Ljiljani Klingor, direktorici osnovne škole koju pohađa njezin sin.

-Dotične gospođe su pisale pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje s pozicija moći, ispričala je Severina, prenosi 24 sata.

-Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe, od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba jer u Splitu stvarno imamo svakakvih izraza – dodala je. Severina je na sud stigla u pratnji prijateljice Zinke Bardić.

Podsjećamo, 2021. objavljene su poruke koje je Severina poslala Ljiljani Klinger, direktorice škole koju pohađa njen sin Aleksandar, a u kojima ju je nazvala “starom, šepavom babom” te joj poručila da bi je “zadavila rukama”.

Nakon toga ravnateljica se obratila ministru Davoru Božinoviću e-mailom navodeći da policija nakon njenih prijava nije učinila ništa te je napisala: “…ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali slati brzojave sućuti.”

-Da, reagirala sam kao mama, a ne kao dama. Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako vjerujem, Ljiljana Klinger se pokušava prikazati kao žrtva, a zapravo želi ubiti glasnika korupcije – kazala je Severina nakon toga za Index.

-Ne boji se ona mene, boji se ona posljedica svojih postupaka. Nismo moje dijete i ja jedine žrtve njezinih postupanja, kao ni korupcije u cijelom lancu institucija u Zagrebu – dodala je tad.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh