Estrada

Prija za zakup hotela u Sarajevu iskeširala 20.000 KM

Prvi koncert zakazan je za večeras, dok se druga dva očekuju sutra i prekosutra

Aleksandra Prijović - E - Stock

Aleksandra Prijović, uspješna i omiljena pjevačica, donijet će svoj talenat i nezaboravne nastupe u glavni grad Bosne i Hercegovine. Održat će tri uzastopna koncerta u sarajevskoj Zetri, što je prilika za fanove da dožive spektakl koji je nedavno priredila u Beogradu.

Prvi koncert zakazan je za večeras, dok se druga dva očekuju sutra i prekosutra. Prijović je već stigla u Sarajevo, a prati je tim od 65 ljudi iz Beograda, koji će se pobrinuti za svaki detalj ovih nastupa.

Pjevačica je angažovala tri autobusa kako bi obezbijedila udoban prevoz za svoju ekipu i rezervisala pola hotela kako bi svi bili smješteni na istom mjestu. Za smještaj i komfor svojih saradnika izdvojila je oko 20.000 KM, dok će cijela ekipa provesti tri dana u Sarajevu.

Nije propustila priliku da sinu Aleksandrom pokaže Zetru, gde će večeras stvoriti magiju na bini. Njen suprug, Filip Živojinović, također je dio organizacije i vodi brigu da sve protekne po planu tokom koncerata pa ga možda nećete vidjeti kako uživa u muzici.

Nakon serije koncerata u Sarajevu, Prijović će svojim fanovima u regionu pružiti priliku da uživaju u njenim hitovima, jer slijede nastupi u Areni Zagreb, zatim u sportskom centru Čair u Nišu, i na kraju, koncert u Tuzli krajem decembra. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh