Estrada

Zajednička fotografija Karleuše i Duškove navodne djevojke

U medijima su se pojavili navodi kako je pjevačica Katarina Ina Gardijan navodno u vezi sa Duškom Tošićem, a Jelena Karleuša je, između ostalog rekla kako su ovo “prazne priče”

Ina i Jelena - X.com

Ina je takođe demantovala ove navode, a na društvenim mrežama, njih dvije su glavna tema.

Tako se na mreži “X” pojavila zajednička fotografija Karleuše i Ine iz noćnog provoda, što je, očekivano, izazvalo brojne komentare.

Jelena je imala zavodljivu haljinu maslinasto-zelene boje. Sa druge strane, Ina je tada izgledala drugačije, a prije svega se može primijetiti kako su joj usne manje.

“Nek crknu dušmani, vidite da se vole”, “Gdje ima dima ima i vatre”, neki su od komentara , prenosi CdM.

Podsjetimo, i dalje nije sasvim izvjesno da li su Duško Tošić i Jelena Karleuša u braku ili su se razveli. Nakon što su je tviteraši isprovocirali da su razvedeni, Jelena je odgovorila:

“Verujem da vi dobro obavešteni sa tvitera bolje znate od mene sve o mom braku, privatnom životu, kad sam pi*kila… Vi prosto znate sve o meni, to je vaše pravo i vaša obaveza.” prenose Nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh