Estrada

Džejla Ramović se seli iz Barcelone, otkrila zbog čega se odlučila na ovaj korak

Džejla Ramović je otkrila razlog zbog kojeg se odlučila iseliti iz Barcelone, gdje je studirala u protekle dvije godine.

Džejla Ramović - instagram

“Shvatila sam da mi je isuviše naporno da pet dana sedmično pratim predavanja u Barcelonu, a onda da za vikend putujem u grad u kojem nastupam ili u posjetu kod roditelja u Goražde ili kod sestara u Sarajevo ili Mostar”, rekla je tokom gostovanja na K1.

Dodala je da je u jednom momentu počelo ispaštati i jedno i drugo – i studiranje i karijera.

“Zato sam donijela odluku da se vratim nazad u Sarajevo da živim i da odatle pratim predavanja na fakultetu online. Jednostavno je tako mnogo praktičnije jer je život u Barceloni jako skup, a tamo, zbog obaveza ovdje, provodim sve manje vremena”, objasnila je.

Ona studira na EU Business School. Njeni fanovi su pomislili da je odustala od bavljenja muzikom nakon što je objavila da je odlučila upisati ovaj fakultet.

“Nigdje ja ne žurim. Obrazovanje mi je na prvom mjestu. Bitno mi je da se školujem i da imam alternativu u životu. Neće mi muzika pobjeći nigdje”, navela je ranije. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh