Estrada

DEJAN SE OGLASIO I BRUTALNIJI JE NEGO IKAD: Evo šta je rekao o trudnoj Aleks i Caru – ŽESTOKO!

Direktno.

Dejan i Aleks - srbija danas

Pobjednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić i njen bivši vjerenik Filip Car digli su veliku prašinu u javnosti posljednjih nekoliko dana.

Prvo se otkrilo da je Aleks trudna, a zatim je ona priznala da je u trećem mjesecu i da nosi djevojčicu. Potom je Maja Marinković iznijela privatne prepiske sa Carem, te otkrila da je on varao Aleks, što je izazvalo novi haos.

Naime, Aleks je u javnost iznijela da je Car bio nasilan prema njoj, aludirala da je koristio nar*otike, a potom poručila da će ga prijaviti policiji ukoliko joj bude prijetio.

Car je prvo zaprijetio da će iznijeti sve što ima o njoj pred njeno večerašnje gostovanje u “Eliti”, a potom se javno pokajao, priznao krivicu i tražio drugu šansu zbog djevojčice koju Nikolićeva nosi.

Sve je zanimalo kako Dejan Dragojević komentariše ovu situaciju, a on se sada oglasio.

– Ne komentarišem ovu temu u slučaju strašnih velikih odluka. Ne želim da budem uzrok bilo čega, a nisam ni centrifuga. Njihova zla djela su samo njihova i ničija više – izjavio je Dragojević za Republiku.

Podsjetimo, u rijalitiju “Parovi” su Dalilu Dragojević (tada Mujić) i Dejana optužili da su krivi za spontani pobačaj Aleksandre Subotić, koja je tada govorila da je ostala trudna sa Dejanovim bratom Davidom, zbog čega je nastala prva svađa između rođene braće. Dvije godine kasnije se saznalo da je Aleksandra lažirala trudnoću po igri produkcije, a ovaj događaj je totalno poremetio Dalilu i Dejana. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh