Estrada

BEBICA HITNO ZAVRŠIO U POLICIJSKOJ STANICI! Napustio “Elitu” u pratnji obezbjeđenja – sukob poprimio ozbiljne razmjere

Lepom Mići otkrio sve detalje.

Nenad Macanović Bebica - srbija danas

Juče se desila prva diskvalifikacija na imanju u Šimanovcima. David Romano, poznatiji kao Čuburac, juče je fizički nasrnuo na Nenada Macanovića Bebicu zbog čega je hitno diskvalifikovan iz “Elite”.

Nagađa se da bi Čuburac mogao da završi iza rešetaka zato što je profesionalni bokser. Poznato je da ovaj sport ne dozovljava korišćenje ruku van ringa, i da se to lako može teretiti kao teže krivično djelo zbog čega bi Čuburac mogao snositi ozbiljne posljedice, možda čak i zatvorsku kaznu, piše

Veliki šef je doneo odluku da Čuburac napusti rijaliti, a po ugovoru koji je potpisao, morat će da plati 50.000 evra.

– Ja sam rekao, ja se ne za*ebavam ljudi, neka me niko ne dira, jer sam profesionalac – govorio je Čuburac.

Bebica je jutros priznao cimerima da je sinoć napustio “Elitu”, kako bi dao izjavu u stanici, a kad se vraćao u Šimanovce, vidio je auto svog oca. Bebicu su pratili članovi obezbjeđenja “Elite” do policijske stanice kako bi ispratili da ne komunicira ni sa kim usput.

– Sinoć se vraćamo, a tatin auto tu na pumpi. Vidio sam ga – ispričao je Bebica Lepom Mići.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ꫝꪖ????ꫀ.•*_ (@z.h8__)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh