Estrada

Kćerka Saše Matića je ljepotica kakva se rijetko viđa

Svi su ostali iznenađeni, jer se čini kao da je Sašina mezimica porasla preko noći

Sasa Matic-Screenshot-YouTube

Zabava koju su povodom punoljetstva kćerke Ive organizirali Biljana i Aco Pejović, bila je razlog da se na istom mjestu okupi skoro cijela srbijanska estrada. Među njima bio je i Saša Matić, jedan od Pejovićevih najdražih kolega, sa suprugom Anđelijom i kćerkom Tarom.

Iako je bilo za očekivati da će pogledi biti uprti u njenog slavnog oca, kćerka Saše Matića je ipak privukla više pažnje od njega, piše Svet.

Naime, Matićeva mlađa kćerka se poslije dužeg vremena pojavila na nekom javnom događaju. Svi su ostali iznenađeni, jer se čini kao da je Sašina mezimica porasla preko noći.

I dok je do sada, kada su kćerke u pitanju, slušao samo komplimente o tome kako su pametne i lijepo vaspitane, sinoć je za medije govorio i o ljepoti zanosne Tare. prenosi Avaz

kćerka Saše Matića – AT Images


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh