Estrada

ANA ĆURČIĆ PREKINULA ŠUTNJU: Hitno se oglasila nakon skandaloznih navoda Milene Kačavende u Eliti, NEVJERICA

Nakon što je Milena Kačavenda u “Eliti” iznijela niz šokantnih optužbi i tvrdnji na račun svoje nekadašnje bliske prijateljice Ane Ćurčić i njenog bivšeg nevječnanog supruga Zvezdana Slavnića, drugoplasirana učesnica šeste sezone “Zadruge” prekinula je šutnju.

Ana i Milena - Novi

Naime, Ćurčićeva se oglasila putem društvene mreže Instagram, objavivši golišavu fotografiju sa ljetovanja, ali lokaciju nije otkrivala.

Ana je pozirala okrenuta leđima u izazovnom kupaćem kostimu, dok je njena pozadina savršeno “pala” u prvi plan, a sudeći po objavi, mnogi njeni pratioci su mišljenja da je Kačavendini navodi nimalo ne dotiču.

Podsjećanja radi, Milena Kačavenda je tokom današnjeg dana u razgovoru sa Markom Đedovićem otkrila kako je Ana Ćurčić sve vrijeme varala Zvezdana Slavnića i radila mu iza leđa, dok je u šestu sezonu”Zadruge” ušla kako bi dobila epitet “žrtve”.

– Moj i Anin dogovor je bio da krijem da je varala muža sa Zvezdanom Slavnićem, a daj čovek je sjajan tip. Zvezdan je rekao mnoge istine unutara. Ja moram da kažem da ja imam brata koji je u zatvoru, a ona je upoznala mog brata kada je moj sin napunio 18 godina, a to je bilo 2019 godine. Ona je njemu uplaćivala pare u zatvor, a onda mu je pored toga slala intimne slike – pričala je “kuma”.

– Ljudi su to znali, ali si ti ćutala – rekao je Marko.

– Ona je varala i muža i Zvezdana i dovodila je Zvezdana u krevet gde je spavala sa svojim mužem. Varala je sve – govorila je Kačavenda. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh