Estrada

SKANDALOZNI SNIMAK SA NASTUPA Obezbjeđenje uletilo na binu, Breskvica gurnula djevojku iz publike? (VIDEO)

Novi haos na nastupu mlade pevačice, snimak kruži društvenim mrežama!

Na jednom od poslednjih nastupa mlade pevačice Anđele Ignjatović Breskvice došlo je do incidenta sa devojkom iz publike. Naime, na snimku koji je isplivao na društvenoj mreži Tviter, vidi se kako Breskvica rukama pokazuje devojci iz publike da se popne na binu.

Kad je ona to krenula da radi, Breskvica je stavila ruku na nju, a zatim je gurnula i devojka je pala nazad. Obezbeđenje je uletelo i pomoglo devojci. Kad je shvatila šta se desilo, Breskvica je pozvala devojku na binu, a potom se čini da ju je gurnula nazad u masu.

Snimak koji je isplivao je podelio korisnike na društvenoj mreži Tviter. Mnogi su osudili Breskvicu zbog ovog poteza, dok su drugi zaključili da je došlo do nesporazuma. Naime, pojedini korisnici ove mreže smatraju da je Breskvica zapravo tražila telefon od devojke kako bi joj ispunila želju i slikala se, a kad je shvatila da je ona krenula da se penje na binu, hitno je reagovala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh