Estrada

Kome će pripasti sin Daris: Selma Bajrami čeka zadnje ročište s bivšim suprugom Mujom

Bh. pjevačica Selma Bajrami gdje god da se pojavi izdominira.

Selma Bajrami - Instagram

Ljetna turneja joj je, kaže nam, bila više nego uspješna, a svaki njen nastup bio je maksimalno posjećen. Posebno je sretna što su njeni Bosanci i Hercegovci pohrlili na njene nastupe, te ne čudi što je sve i jedan bio spektakularan.

Nove Selmine fotografije ponovo oduzimaju dah, a kako je kazala, snimljenje su na proslavi 18. rođendana njenog prijatelja u Srbiji. I dok se priprema za veliku američku turneju koja će se desiti krajem oktobra, kazala je da s nestrpljenjem čeka najbitniju stvar u svom životu.

– Čekam to, nadam se, zadnje ročište o starateljstvu nad sinom Darisom i svim srcem vjerujem da će biti pozitivan ishod za mene – rekla je Selma Bajrami za “Avaz”.

Podsjetimo, Selma se godinama bori za starateljstvo nad sinom. Od bišeg muža, Muje Musića se razvela prije sedam godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh